Verlichting

Volledig LED verlichting voor beter zicht!

Techniek

Nog meer comfort door de dubbele schokbrekers!

Display

Een intelligent display met lichtsensor voor altijd haarscherp beeld!

Keyless rijden

Ontgrendelen met je afstandsbediening! Hierna kan de buddyseat geopend worden, het alarm worden ingeschakeld en zelfs keyless rijden is mogelijk!

Accu

Hoge prestaties onder alle omstandigheden!

Buddyruimte

Een buddyseat van 35 liter groot! Genoeg ruimte voor je helm of eventuele tweede accu.

Motor

Een efficiënte middenmotor die zorgt voor nog betere prestaties!

Onze kleuren

De Ecooter E1 kenmerkt zich door zijn uitmuntende prijs-/kwaliteit verhouding. Deze elektrische scooter maakt de ultieme rijervaring bereikbaar voor iedereen.
Hij is beschikbaar in de kleuren glossy black, white en grey. Maak nu kennis met deze elektrische scooter.

Onze kleuren

De Ecooter E1 heeft een actieradius tot wel 80km op één acculading. Dit komt doordat onze elektrische scooters efficiënt omgaan met de energie van de accu. Mede door het innovatieve design van de middenmotor en diverse andere technieken geeft de Ecooter zijn concurrentie het nakijken.

Ben je op zoek naar een nog grotere actieradius? Kijk dan eens bij de Ecooter E2.

80km 80KM
60KM 60KM

Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid.

Regulering van temperatuur

Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

Bescherming tegen overlading

De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading

Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

 

De accu van de Ecooter E1 is uitneembaar. Laad de accu makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. De accu is ook op te laden zonder deze uit de Ecooter te halen.

De motor

De unieke aandrijflijn van de Ecooter zet een nieuwe standaard in de markt. De E-motor is krachtig en ultracompact. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt voor de ultieme rijervaring en maximale actieradius.

De V-snaar

De V-snaar van de Ecooter is tevens uniek en ontworpen door Gates. Dit zorgt voor een soepele overbrenging en het optimaal benutten van de capaciteit van de accu. Geen enkele andere scooter kan dit type aandrijving aanbieden.

STIJLVOL DESIGN

Het ontwerp van de Ecooter E1 combineert een moderne look met retro elementen. De Ecooter is in diverse kleuren verkrijgbaar en met diverse accessoires volledig te personaliseren. Op die manier creëer je eenvoudig jouw unieke Ecooter!

De kleuren van het dashboard zijn volledig te personaliseren naar eigen voorkeur. Bekijk de instructievideo’s voor uitleg en inspiratie.

100% LED verlichting

De LED verlichting van de Ecooter geeft je ook in het donker meer dan voldoende zicht op je omgeving. Het vermogen en de helderheid passen zich automatisch aan wanneer de omgeving verandert. Jouw veiligheid staat bij ons voorop!

Wij van Ecooter willen jou de ultieme rijervaring bieden. Door zowel op gebied van uitstraling als op technisch vlak de perfecte combinatie van onderdelen te gebruiken hebben we dit voor elkaar gekregen. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit bij één van onze dealers en ervaar de Ecooter E1.

Lengte (voorband t/m kentekenplaat): 175 cm

Breedte (stuurbreedte): 67 cm

Hoogte (zonder spiegels): 111 cm

Hoogte (met spiegels): 126 cm

Zithoogte zadel: 73 cm

Gewicht (zonder accu): 79 kg

Natuurlijk hebben we bij het ontwerp van de Ecooter E1 ook aan comfort gedacht. De scooter is voorzien van monoshock schokbrekers volgens de laatste standaarden die elke oneffenheid in het wegdek eenvoudig omzetten in een vloeiende beweging.

Krachtige schijfremmen

De Ecooter E1 is voorzien van krachtige schijfremmen op het voor- en achterwiel. Zo ben je verzekerd van optimale remkracht in elke situatie zodat je altijd op tijd tot stilstand komt.

Koppel jouw nieuwe Ecooter met onze handige app. Plaats eenvoudig een simkaart in de appbox van je ecooter en laat je scooter middels deze kaart en bluetooth communiceren met je telefoon. Via de internetverbinding kan je op afstand belangrijke informatie van jouw Ecooter inzien.

* De appbox kan optioneel als accessoire worden aangeschaft.

In de handige Ecooter app houd je eenvoudig je gereden routes bij. Daarbij kan je precies zien wat de afstand, de gereden snelheid, de gekozen route en het verbruik waren.

Natuurlijk wil je jouw Ecooter optimaal beveiligen. Daarom kan je via de app een extra beveiliging instellen waardoor je een melding krijgt wanneer er wat met je scooter aan de hand is.

Bekijk de instructievideo over het bedienen via de app.

Jouw Ecooter écht persoonlijk maken? Dat kan! Via de app bepaal je eenvoudig welke kleuren het dashboard heeft. De linker- en rechterzijde van het dashboard kunnen afzonderlijk worden ingesteld, het aantal variaties is dan ook oneindig.

Maak je Ecooter E1 helemaal af door deze te voorzien van diverse accessoires. Hiermee kleed je deze helemaal aan naar eigen wens.

Er zijn onder andere diverse windschermen, achterdragers en koffers beschikbaar.

Direct bestellen of proefrit maken

Selecteer een kleur, snelheid en accu om door te gaan naar Stap 2

Model :
testjygfjyhgfjtg
Onze kleuren
Snelheid :
Selecteer eerst een kleur
    Accu :

      Selecteer een dealer om door te gaan naar Stap 3.

      Vul je gegevens in om en druk op de knop.