Verlichting

Volledig LED verlichting voor beter zicht!

Techniek

Nog meer comfort door de dubbele schokbrekers!

Display

Een intelligent display met lichtsensor voor altijd haarscherp beeld!

Keyless rijden

Ontgrendelen met je afstandsbediening! Hierna kan de buddyseat geopend worden, het alarm worden ingeschakeld en zelfs keyless rijden is mogelijk!

Accu

Hoge prestaties onder alle omstandigheden!

Buddyruimte

Een buddyseat van 35 liter groot! Genoeg ruimte voor je helm of eventuele tweede accu.

Motor

Een efficiënte middenmotor die zorgt voor nog betere prestaties!

Onze kleuren

De Ecooter E2

De Ecooter E2 is beschikbaar in vijf geweldige kleuren! De kleuren zijn matt black, matt dark grey, red, white en blue. Door dit ruime assortiment zit er voor iedereen een kleur bij!

Onze kleuren

De efficiënte middenmotor van de Ecooter zorgt voor nog betere prestaties! De Ecooter E2 heeft de mogelijkheid om een extra accu te gebruiken. Hierdoor is de actieradius zelfs nog groter en reikt hij wel tot 175 km. De Ecooter E2 is uniek in zijn actieradius!

De Ecooter is voorzien van innovatief batterijbeheersysteem (BMS) dat het energieverbruik reguleert en uw veiligheid garandeert. Door efficiënt om te gaan met het energieverbruik kunt u nog verder rijden.

De accu’s van de Ecooter E2 zijn uitneembaar. Laad de accu thuis of op kantoor makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. Uiteraard kunt u de accu’s ook opladen zonder ze uit de scooter te halen.

De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is precies ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en efficiënter werkt.

De v-snaar ontworpen door Gates is nodig om te profiteren van een perfecte koppel. Geen enkele andere scooter op de markt kan dit type directe aandrijving aanbieden.

Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

100% LED verlichting

Het LED verlichtingssysteem is in alle opzichten nog scherper! We optimaliseren het vermogen in elke situatie, zodat u altijd een hogere efficiëntie en een duidelijker zicht krijgt. Veiligheid staat voorop!

Energieherstel, bespaar op energie

De Ecooter heeft een regenererende motor. Hierdoor wordt de accu automatisch opgeladen bij het remmen.

Afmeting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Techniek

De schokbrekers aan voor- en achterzijde zorgen voor dubbel rijcomfort! De Ecooter E2 heeft speciale techniek waarbij schokken effectief worden omgezet in comfort. Door deze nieuwe technieken is het rijden op een Ecooter E2 een geweldige beleving!

Voor en achterrem combinatie

De Ecooter E2 heeft als voor en achter schijfremmen. Dit is uniek in scooterland! Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat bij het gebruik van alleen de achterrem ook automatisch de voorrem wordt gebruikt. Hierdoor is de kans op slippen kleiner en dit maakt deze scooter nog veiliger.

The frame has three million vibration test

De Ecooter E2 is standaard uitgerust met een slimme app. Bepaalde functies kunnen via bluetooth worden ingesteld en andere via een simkaart. Deze simkaart kunt u plaatsen in de appbox van de Ecooter. Via deze internetverbinding van uw Ecooter kunt u zelfs ook op afstand informatie van uw Ecooter inzien!

In de app kunt u zien welke routes u heeft gereden. Daarbij kunt u precies zien wat de afstand was, de gereden snelheid, de gekozen route en het verbruik.

Stel de Ecooter E2 naar eigen wensen in. Via de app kan diefstalbeveiliging worden ingesteld en bent u nog beter beschermd!

In de app bepaalt u welke kleuren het dashboard heeft. De linker- en rechterzijde van het dashboard kunt u afzonderlijk instellen en hierdoor zijn de variaties bijna onbeperkt!

Voor deze Ecooter E2 is verschillende accessoires beschikbaar. Hiermee kunt u zelf uw Ecooter nog verder aankleden en helemaal naar eigen wens stijlen!

Er zijn onder andere diverse windschermen, sierbeugels, achterdragers, beenkleden en koffers beschikbaar.

 

Direct bestellen of proefrit maken

Selecteer een kleur, snelheid en accu om door te gaan naar Stap 2

Model :
Ecooter E2
Onze kleuren
Snelheid :
Selecteer eerst een kleur
Accu :
Personaliseer uw Ecooter E2

Selecteer een dealer om door te gaan naar Stap 3.

Vul je gegevens in om en druk op de knop.