Onze kleuren

Met zijn budget vriendelijke prijs maakt de ET3 elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. De ET3 is in onderstaande kleuren verkrijgbaar en te personaliseren met accessoires naar eigen smaak!

De ET3 is leverbaar vanaf € 1890,-, excl. bijkomende kosten van maximaal € 200,-.
Onze kleuren

De Ecooter ET3 heeft een actieradius tot wel 80km op één lading! Dit is op basis van 25km/u. Dit komt doordat onze elektrische scooters efficiënt omgaan met de energie van de accu. Mede door het innovatieve design van de hub motor en diverse andere technieken geeft Ecooter zijn concurrentie het nakijken.

80KM 80KM
60KM 60KM

Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid. Ook het makkelijke aan deze scooter is dat de accu uitneembaar is.

Regulering van temperatuur

Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

Bescherming tegen overlading

De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading

Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

De motor

De unieke aandrijflijn, de hub motor, zet een nieuwe standaard in de markt. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt waardoor de motor een zeer hoog vermogen levert zonder dat hier actieradius voor in wordt geleverd. De 60V 2000W hub motor is krachtig, stil en ultracompact.

35L Opbergruimte

35L opbergruimte en plek voor een tweede batterij. Onder het zadel van de ET3 is genoeg ruimte voor spullen.

STIJLVOL DESIGN

Bij het ontwerpen van de Ecooter ET3 is gedacht aan zowel uiterlijk als rijeigenschappen. De ET3 heeft een retro en hip uiterlijk, maar is ook voorzien van diverse innovatieve onderdelen om een sublieme wegligging en perfect rijgedrag te garanderen.

100% LED verlichting

De Ecooter ET3 is voorzien van LED verlichting aan de voor- en achterzijde

Wij van Ecooter willen jou de ultieme rijervaring bieden. Door zowel op gebied van uitstraling als op technisch vlak de perfecte combinatie van onderdelen te gebruiken hebben we dit voor elkaar gekregen. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit bij één van onze dealers en ervaar de Ecooter ET3.

Lengte : 1325 mm

Breedte (stuurbreedte): 800mm

Hoogte (zonder spiegels): 1050 mm

Zithoogte zadel: 760 mm

Gewicht (zonder accu): 83 kg

Inhoud helmbak: 35L

TECHNIEK

De Ecooter ET3 is voorzien van dubbele vering aan de voor- en achterzijde. Op welk wegdek je ook rijdt, comfort is gegarandeerd met dit sterk doorontwikkelde systeem. Hiermee brengen we de ultieme rijervaring weer een stapje dichterbij.

Personaliseer je Ecooter ET3 volledig naar eigen inzicht. De diverse accessoires die beschikbaar zijn voor de ET3 geven je de mogelijkheid om jouw unieke elektrische scooter te creëren.

Zo kan je jouw ET3 voorzien van een windscherm, achterdrager, extra accu en een koffer. Vraag een van onze dealers naar de mogelijkheden.

Direct bestellen of proefrit maken

Selecteer een kleur, snelheid en accu om door te gaan naar Stap 2

Model :
Ecooter ET3
Onze kleuren
Snelheid :
Selecteer eerst een kleur
Accu :

Selecteer een dealer om door te gaan naar Stap 3.

Vul je gegevens in om en druk op de knop.