Verlichting

Volledig LED verlichting voor beter zicht!

Techniek

Nog meer comfort door de dubbele schokbrekers!

Display

Een intelligent display met lichtsensor voor altijd haarscherp beeld!

Keyless rijden

Ontgrendelen met je afstandsbediening! Hierna kan de buddyseat geopend worden, het alarm worden ingeschakeld en zelfs keyless rijden is mogelijk!

Accu

Hoge prestaties onder alle omstandigheden!

Buddyruimte

Een buddyseat van 35 liter groot! Genoeg ruimte voor je helm of eventuele tweede accu.

Motor

Een efficiënte middenmotor die zorgt voor nog betere prestaties!

Onze kleuren

Een gloednieuw, geavanceerd elektrisch scootermodel dat stijl en duurzaamheid combineert voor een efficiënte en milieuvriendelijke stadservaring. De scooter bezorgt je een geweldige rijervaring en heeft een actieradius tot wel 220km!

Onze kleuren

De efficiënte hubmotor in combinatie met de unieke overbrenging zorgen ervoor dat de actieradius van de E3 vele malen groter is dan die van zijn concurrenten. Deze elektrische scooter heeft een mogelijkheid gebruik te maken van twee accu’s, wat zorgt voor een actieradius tot wel 220km! Dit is op basis van 25km/u

100KM (25km/u) 60KM
70KM (45km/u) 40KM
130KM (25km/u) 85KM
100KM (45km/u) 75KM
230KM (25km/u) 97KM
170KM (45km/u) 85KM

De Ecooter E3 is voorzien van de nieuwste technologie, zo ook een NFC sleutelkaart. Houdt de kaart voor het contactslot en geniet van een reis zonder sleutels in het contact.

Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid.

De Greenway accu’s met LG cellen zorgen voor een innovatief accusysteem. Ons innovatieve accusysteem zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid. 

Regulering van temperatuur

Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

Bescherming tegen overlading

De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading

Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

De accu van de Ecooter E3 is uitneembaar. Laadt de accu makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. De accu is ook op te laden zonder deze uit de Ecooter te halen.

STIJLVOL DESIGN

Bij het ontwerpen van de Ecooter E3 is gedacht aan zowel uiterlijk als rijeigenschappen. De E3 heeft een retro en hip uiterlijk, maar is ook voorzien van diverse innovatieve onderdelen om een sublieme wegligging en perfect rijgedrag te garanderen.

100% LED verlichting

De Ecooter E3 is voorzien van LED verlichting aan de voor- en achterzijde. Hoe sterk de lichtbron is wordt bepaald door de omgeving. Is het donker dan zal de verlichting feller worden en andersom. Dit zorgt voor de optimale rijervaring én een hogere actieradius.

Wij van Ecooter willen jou de ultieme rijervaring bieden. Door zowel op gebied van uitstraling als op technisch vlak de perfecte combinatie van onderdelen te gebruiken hebben we dit voor elkaar gekregen. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit bij één van onze dealers en ervaar de Ecooter E3.

Lengte (voorband t/m kentekenplaat): 195 cm

Breedte (stuurbreedte): 71 cm

Hoogte (zonder spiegels): 110 cm

Hoogte (met spiegels): 127 cm

Zithoogte zadel: 86 cm nakijken

Gewicht : 110 kg ( Inclusief batterij )

TECHNIEK

De Ecooter E3 is voorzien van een dubbele schokbreker aan de voorzijde. Aan de achterzijde is hij voorzien van een enkele schokbreker die verstelbaar is. Op welk wegdek je ook rijdt, comfort is gegarandeerd met dit sterk doorontwikkelde systeem. Hiermee brengen we de ultieme rijervaring weer een stapje dichterbij.

Krachtige schijfremmen

De Ecooter E3 is standaard voorzien van krachtige schijfremmen op beide wielen. Zo heb je altijd voldoende remkracht tot je beschikking.

Direct bestellen of proefrit maken

Selecteer een kleur, snelheid en accu om door te gaan naar Stap 2

Model :
Ecooter E3
Onze kleuren
Snelheid :
Selecteer eerst een kleur
Accu :

Selecteer een dealer om door te gaan naar Stap 3.

Vul je gegevens in om en druk op de knop.